Арестуваният абитурент отишъл с Калашников в училище   Абитуриентът, който

...
Арестуваният абитурент отишъл с Калашников в училище   Абитуриентът, който
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста абитуриента с Калашник, вижте защо

Арестуваният абитурент отишъл с „ Калашников ” в учебно заведение

 

Абитуриентът, който бе арестуван през днешния ден по обяд поради сигнал, че носи оръжие край Професионалната гимназия по стопанска система в Смолян е пуснат от ареста, оповестиха от полицията.

Абитуриентът бе задържан зрелищно от маскирани служители на реда пред двора на учебно заведение в Смолян. Според негови познати евентуално е отишъл с пушкалата, с цел да бъде видян от съучениците си и девойките. След сигнал, че носи автомат " Калашников " и револвер по обяд през днешния ден на място е изпратен екип от Специализирано тактическо звено за бързи дейности при ОД на Министерство на вътрешните работи – Смолян и 18-годишният Марин Николов бе задържан.

Марин се появил пред учебното заведение, където изпращали абитурентите с джип Мерцедес G-класа, който не е негов. При обиска в автомобила са открити газов револвер, без документ за генезис и автомат, който се е оказал бутафорен, оповестиха от полицията. Арестът е станал пред очите на доста възпитаници и родители, защото гимназията по стопанска система изпраща през днешния ден 69 абитуренти от три класа. Сред очевидците била и майка му.

" Марин приключва " Икономика и осведомително обезпечаване ". Никога не е имал неприятни прояви. Винаги е бил доста патриотично надъхан. Обличаше доста постоянно тениски с трикольора ", сподели директорката Мария Мечкарска, която не видала зрелищния арест, защото била в двора на учебното заведение за идното празненство.

Марин е член е на патриотичния клуб " Родопски хайдути " и е гайдар. Работел като защита в локална дискотека.

Очевидци на акцията на полицията допускат, че след нея на този бал зрелостниците на гимназията ще са най-примерните.

" Задържането му и освобождението му е със заповед на началника на Районното ръководство. Задържането му е за до 24 часа, то не е глоба, а за изясняване на случая и не е наложително 24-те часа да бъдат изпълнени ", обясниха от полицията.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР